Tweede dag aan het werk..
Vandaag mijn tweede dag op kantoor.. Weer de hele daggeen opdrachten,alleen had ik nu wel mn laptop dus ik kon bezig met schoolopdrachten, internetten, msn (maar niemand online, want het was 2 uur s nachts!) en gewoon wat dingetjes doen. Niet echt aan het werk dus nog.
Chai zou me vandaag laten weten wat ik zou kunnen doen op kantoor, maar hij had pas om 4 uur tijd en om half 6 gingen we naar huis. Maar we hebben wat besproken over wat ik kan gaan doen en wat ik zou willen doen etc. Uiteindelijk zijn we tot overeenkomst gekomen (voor nu,want het is geen werk voor 6 maanden).
Ik ga onder andere mee naar de toerisme beurs in Kuala Lumpur in maart, waar ik mee ga helpen met verkopen etc. Dat lijkt me wel heel erg leuk en dan ga ik in ieder geval naar KL.
Vandaag lekker gegeten, garnalen met kokos, vis met saus en rare groenten. Ik zou alleen vandaag trakteren, maar toen de rekening op tafel kwam, bleek ik niet genoeg geld bij me te hebben. Dus dat was wel lullig!
Ik begin ook nu al een beetje thuis te missen, gelukkig zit ik dag en nacht achter de computer, dus er is altijd wel iemand online! Ik vind het ook super leuk, al die reacties, ik benblijkbaar nog niet vergeten!
Nee zussie, wij zijn je nog lang niet vergeten hoor!! Ik vind t erg leuk om elke dag ff je verhalen te lezen. Die kan je later mooi uitprinten, heb je een leuk reisverslag!
Hier niet veel nieuws; moest vandaag werken en had me natuurlijk verslapen... Gelukkig wou Theo me wel ff brengen. Was een chaos op t werk maar ik heb t weer overleeft...
Morgen naar Delfzijl; met een arts praten over de lessen die wij hebben ontwikkelt over medicijnen. Deze lessen zullen gegeven worden aan psychiatrische patienten daar.
Nou, ben benieuwd naar je volgende verhaal. Lekker slapen....
x
Hoi Iris,
Ik ben inmiddels ook een van je trouwe lezers geworden. Ook al krijg je van me niet elke dag een reactie, ik hou het wel en wee, wel bij.
Liefs en groetjes, ook van Harrie en de kinderen.
Nee natuurlijk ben ik je niet vergeten, snap alleen nog steeds niet dat je voor palmbomen hebt gekozen in plaats van Lava velden. Maar ja dat zal wel aan mij liggen. Dikke kus van je alder alder liefste tante! ;-)