Nog maar 3 nachtjes slapen!!
Zo, over 3 nachtjes is het zover, dan vertrek ik! Ik heb zo'n beetje al mn spullen al gepakt en alles geregeld, dus ik kan nu lekker rustig aan doen en alvast zenuwachtig worden over mn reisschema. Ik mag hopen dat ik geen vluchten ga missen, geen vervelende mensen naast me heb zitten en dat ik niet alvast in het vliegtuig besluit ziek te worden. Ik hoop op leuke filmpjes in het vliegtuig en lekkere maaltijden! Ik bedenk me nu trouwens ook dat ik geen 'speciale' maaltijd heb besteld.. Als ze aan komen zetten met een kipspeciaalmaaltijd ben ik zwaar de jeweetwel. Misschien kan ik dat alsnog doen? Maar ik laat het wel over me heen komen en ik hoop dat ik nu een paar uurtjes kan slapen in tegenstelling tot vele vorige vluchten.
Gisteren en eergisteren afscheid genomen van alle (schoon- en stief-)ouders, oma's, mn zus en allerlei andere familieleden, dus dat is al weer dikke pret. Maar het ergs kijk ik op tegen afscheid nemen van Kjell, Julius en Toby (die naast me op het kussen lag te slapen en er nu net vanaf valt). Die zie ik namelijk elke dag en dan is een half jaar niet wel erg weinig ineens.
En ik mag hopen dat er een malariaplaag uitbreekt, dan is het die 200 euro aan pillen in ieder geval waard geweest! Daarnaast heb ik nog allerlei andere pilletjes en zalfjes mee, het is toch fijn om 'vertrouwde' paracetamolletjes te slikken, Kruidvat hebben ze daar vast niet.
Zo, ik hoop dat alles goed gaat.. Voor iederen die ik ga missen: tot snel! Laat weer van me horen als ik heel aangekomen ben!
Nou Iertje Papiertje,
Ik ga je wel missen hoor!! Ik bedacht me zondag ineens dat ik je waarschijnlijk pas zie vlak voor de bruiloft. Én dat lijkt nog zo ver weg!!
Ik zal ook af en toe een berichtje achter laten zodat je ook een beetje van ons op de hoogte blijft.
Nou meis, héél veel plezier in Borneo en tot over een half jaar...
x jezus
Hi wereldreiziger!
Nu ik dit typ moet je nog bijna een uur w88 op je vliegtuig in London. Heb t wel met je te doen hoor, zoveel overstappen, lange reistijd en vreemde landen. Maar dat gaat allemaal goed komen!!
Meis, heel veel plezier en hopelijk hoor ik snel wat van je!
x jezus
He Ierepier,
Doe je voorzichtig daar? Geen snoepjes van vreemde mensen aannemen en niet met vreemde mannen mee gaan hoor! Hoop dat je vluchten lekker vlot verlopen en dat het filmaanbod wat naar je smaak was, 10 uur vliegen is namelijk niet niks. {and I know :) } Oh, je mailtje was voor mij helaas niet te lezen, gelukkig kon ik de belangrijkste dingen eruit vissen, allemaal van die rare tekens enzo...zal wel weer aan mij liggen, rare nicht, rare tekens...tsja, doe je niks aan. Vond het super dat jij en Kjell even mee waren vorig weekend, echt super. Nou lieverd, succes vandaag en hopelijk tot hoors.
Dikke tût,
je groooote nig
Hallo vrouwtje,
Ik volg je in gedachten vanaf De Rival tijdens deze reis.
Op dit moment zit je in het vliegtuig naar Dubai en land je ...als het allemaal een beetje meezit... over een half uurtje volgens jouw flightplan. Wat heerlijk voor je dat je familie meeleeft; ook oma zou op "irisborneo.nl" kijken. Ik denk dat ik het haar eerst moet laten zien. Maar dat komt vast allemaal wel goed. Schat, ik blijf dagelijks kijken op je blog en uiteraard skypen/msn en/ mailen we.
Dikke kus van je moesje XXX
We volgen je op het net en bij je avontuur. Net met je moeder gebeld en je adres doorgekregen.
Een hele goede reis en heel veel kusjes ook uit Eindhoven. Het is veel te laat voor lange berichten. Slaap lekker! ......als je dat kunt in het vliegtuig !
Harrie en Kitty
Oeps.... ..dat: 'hoi Iris' ging dus even mis. het wordt echt tijd dat ik naar bed ga.
groetjes Kitty