Even snel vanuit Singapore
Zo, ik ben in Singapore, na uren en uren reizen en wachten (ben het nu wel echt zat!) ben ik eindelijk bijna in Maleisie.. De vluchten zijn allemaal goed verlopen, geen problemen (wel vertraging, maar dat had ik ingepland, dus dat was geen probleem) wel turbulentie, maar dat was de vorige keer erger, dus het viel mee. Natuurlijk heb ik nog maar 3 uurtjes in totaal geslapen, met de 3 uurtjes van de nacht voor vertrek, dus ik voel me enigszins belabberd. Heb me net in een toilet omgekleed, voel me wel vies na zo lang zweten in dezelfde kleren, heb nu ook een shirtje aan en een koelere broek. Het is hier al 29 graden.
In Dubai helaas niet dat gekke palmeiland gezien vanuit de lucht, wel allemaal wolkenkrabbers en lampjes en lichtjes, het land is als het ware versierd met lampen om wijken heen, vanuit de lucht lijkt het net alsof ze het hebben omlijnd (heel nauwkeurig). Dubai is wel apart hoor, je kunt duidelijk zien dat het een Arabisch land is, mensen in allerlei aparte kledij en alles word in het Arabisch omgeroepen.
In London kwam ik uit het vliegtuig en mn bagage stond al klaar, daar had ik niet op gerekend, dus toen nog 4 uur wachten.. Was niet veel te beleven, wel veel smsjes gestuurd, dus de telefoonrekening zie ik vanzelf :)
Wat had ik graag Kjell meegehad in het vliegtuig, op een gegeven moment was ik heel erg misselijk en dan ben je wel alleen. Ook ontzettend moe en tussen Dubai en Colombo zaten er rare aso's achter me. Ik deed mn stoel naar achteren om te gaan slapen, heeft dat mens achter me eerst staan kloppen, toen duwen en toen kloppen en duwen tegen mijn stoel. Ik heb me een aantal keer omgedraaid, maar dan zeggen ze weer niets.. De man naast me ging op een gegeven moment ook slapen en toen kregen we hetzelfde verhaal met de man achter hem. RARE MENSEN! Je gaat toch niet tegen iemand stoel aanduwen en schudden?? Maar goed, ze hielden na 10!! minuten wel weer op.
Ik ga nu stoppen en wat anders doen, kan maar 20 minuten op deze computer ingelogd zijn (veiligheidsredenen ofzo). Laat snel weer wat horen en iedereen hopen dat mn laatste vlucht goed verloopt :) Zou wel fijn zijn, ben het BEU!
Groetjes uit Singapore!!
Lieverd, fijn dat je in Singapore even van je af kunt schrijven. Logisch dat je total loss bent. Hopelijk kun je straks als je in Kota Kinabulu bent SLAPEN...daar heb je vast het meest behoefte aan. Nog sterkte de komende uren. Houd je taai, denk erom je bent een dochter van mij :-)
Dikke knuffffffffffff van je moesje
Hoi poepie had je sms ontvangen vanuit Singapore, was blij wat van je te hebben gehoort. De katten staan zo nu en dan aan de buitendeur te krabben om te kijken ofdat je niet toevallig op de gang staat. De reis is erg ver en zal dan ook best zwaar zijn, maar je bent een sterke meid. Wij (Juut, Toob en ik) vinden jouw erg stoer en weten zeker dat je een hele leuke tijd tegemoet gaat.
Kus van ons!!!!!
Jammer dat je niet van die hete doekjes hebt gekregen in het vliegtuig, had je je achterburen mee kunnen smoren.
Ik weet dat je nu in Kota Kinabalu moet zijn en ik hoop dat ze je daar hartelijk hebben ontvangen en je een bad en een beetje lekker bed hebben aangeboden.
Zal niet meevallen om die jetleg te verwerken.
De tropische warmte zal je wel hebben overvallen als een sauna. Lieverd, we hopen snel weer wat van je te horen. Een dikke knuffel van heit en je schoon-stiefmam.
Hoi Iris, leuk dat je alles wat je doet en beleefd op je site zet! Kunnen we alles meebeleven, ook je foto's zijn leuk! Grote kamer heb je!! Nou wij vinden je een kanjer dat je dit allemaal doet! We hopen dat je een top tijd daar zult hebben! Als er hier iets byzonders is hoor je het gelijk. Het weer is in iedergeval verschrikkelijk het regent de hele dag. Liefs van je schoonvader en stiefschoonmoeder!!