IrisBorneo.reismee.nl

IK BEN ER!!

Hehe, ik ben er eindelijk! Nouja, ik was er gisteren al, maar toen was er niet veel van me over en ben ik meteen gaan douchen en slapen.

Laatste vlucht was Air Asia, prima en goedkope airline met leren stoelen, dus zag er wel luxe uit. Zat helemaal vooraan, dus dat was wel leuk.

Toen ik aankwam eerst door de paspoort check, waar ze ook je visum goedkeuren etc. Ik was een beetje zenuwachtig, toch bang dat ze vragen gaan stellen of moeilijk doen. Maar kreeg mn stempels ende bagage lagal op de band (volgens mij duurt t alleen op Schiphol een uur) en ik kon door de laatste check. Dus binnen 10 minuten stond ik in de aankomsthal.

Het volgende spannende, zal mn baas er zijn? Zo ja, is hij dan niet stiekem toch een eng oud mannetje? Zo nee, zal mn kamer acceptabel zijn.. etc! Maar hij was er! Met zijn vriendin en hij leek (en is) geen vies oud mannetje! Dus dat was al een hele opluchting!

We gingen met de auto naar de flat waar ik voorlopig zal verblijven. Onderweg al een hele uitleg over het land en de plaats waar ik verblijf, maar dat is niet allemaal blijven hangen.. Ik zit in een flat op de 3e verdieping, het is best klein, ook al oud, maar heeft alles wat er nodig is. De keuken zouden wij toch meer een warmhoudplaatje noemen en als ik ga douchen is meteen de hele ruimte nat, incl de wc. Maar ik kan me hier best redden hoor! Zelf ben ik toch echt kleiner behuisd.

Dus.. heb heerlijk geslapen.. tot een uurtje of half 1/ 1. Toen gedoucht (deze keer wel warm water, snapte t gisteren niet helemaal) en wat gedronken. Chai (baas) heeft me meegenomen naar een restaurantje vlakbij, waar ik kon ontbijten. Geen overheerlijke broodjes en sapjes, allemaal Chinees eten. Dus ik heb noodlesoep gehad, dat was nog het minst zwaar op de maag. Was heerlijk eigenlijk, dreven wat soorten vis in die ik niet kon plaatsen, maar het smaakte goed.

Op een gegeven moment kwam Cecilia ook, die heeft ook wat gegeten en met haar terug naar huis gegaan. Hebben nog een hele tijd zitten kletsen en ik ben nog ff online geweest om met Kjell te skypen.

Toen zijn we naar een mall geweest, waarvan ik weet dat ik er giga veel kan shoppen! Daar een simkaart gehaald (wie mn nr wil.. ff e-mailen, zet t niet online) en toen gaan avondeten. Ik had geen idee wat te bestellen Maar C&C hadden een goed idee, gewoon 3 gerechten bestellen met vis,tofu of just veggies en dan mij alles laten proberen. Ze zijn lief geweest en geen al te rare dingen besteld, ook was het niet spicy. HET WAS JUMMIE! We hadden botervis, groenten in saus en fried noodles die er heel raar uitzagen.. 3 gerechten in het midden en een kommetje met rijst waar je een beetje eten oplegt en dan opeet (hier moet je dus niet gaan eten met een mond-en-klauwzeer-patient). Echt heel lekker gegeten. Daarna naar de supermarkt om wat te eten en drinken te halen voor mijzelf en vervolgens naar de drogisterij voor zonnebrand. Ook shampoo en douchegel gekocht, herbal essences heb ik, ruikt erg lekker.

Oja, C&C zijn beide van Chinese afkomst, dus ik zal nog wel vaker Chinees eten ;) Ze zijn beide ook katholiek en gaan morgenochtend om 7 uur naar de kerk, ik mag gelukkig blijven slapen..

Well, Ik ga nu lekker slapen, kan wel wat slaap gebruiken. Morgen weer vroeg dag en overmorgen eerste dag op kantoor ;)

Hoe gaat t allemaal in Nederland? Is het weer gigantisch gaan vriezen? Zijn de Friezen onafhankelijk geworden of heeft Frans Bauer stiekem een affaire? LET ME KNOW!

(het is hier trouwens 25 - 30 graden)

Selamat nogiets!

mama

Heerlijk even met je te skypen, je stem te horen dat het goed is!

Lekker slapen en tot horens. KUSsssssssss

Anita

Lieve Ier,

Fijn dat het er goed uitziet allemaal en dat ze lief voor je zijn. Mama vertelde me dat je problemen had met je wereldstekker, je laptopstekker zou er niet in passen...had ik op Curacao ook maar dan moet je gewoon een nagelschaartje nemen en die plastic puntjes afknippen, die houden je stekker tegen, heel lullig maar het is gelukkig makkelijk te fiksen en dan heb je wel goede stroom.

Anyway, dat was mijn zegje voor vandaag, lekker slapen lieverd.

Dikke kus van je grooote nig