Iris snapt 't weer eens niet..
Als ik een sms wil sturen naar een Nederlands nummer, komt deze pertinent niet aan. Na elke sms of telefoongesprek dat ik heb, komt er een schermpje met mijn huidige saldo, dit is ook niet als ik een sms naar NL stuur. Het komt gewoon niet aan, maar verdwijnt ergens.
Volgens Cecilia kon het zo zijn dat je voor Nederland een andere landcode moest hebben, wanneer je gaat sms-en. Dus ik heb gezocht en niet gevonden. Dus..Want als ik iets wil laten weten moet ik wachten tot die gene online komt, of ik moet bellen..
Mocht er ook maar iemand zijn die een flauw idee heeft, hoe ik kan smsen, laat het me weten en mijn dank is groot!
Ow ja, mn accu is ook officieel overleden, zodra ik mn lappie van netstroom afhaal krijg ik t bericht dat ik m op moet laden.. Ik denk dat ik maar ga sparen voor een nieuwe computer, want als er nog iets is wat uitvalt gooi ik m toch door t raam :( En dan koop ik geen Acer meer! (oja, mn lappie springt ook steeds op Nederlandse tijd, waardoor ik terug naar jetlag gevoel ga en de kluts kwijt ben..!)
Heel erg bedankt voor de tips, heb alleen de gouden oplossing niet gevonden. Lio's tip werkt helaas ook niet en 0316... werkt zeker niet.. Ik geef niet op ;)
001131 en dat het 06 nummer zonder de 0! dus
001131651924705 bijvoorbeeld? probeer dat eens!
Fijne reis nog!
Alle akelige dingen komen in drievoud... je camera , je sms-jes en ook nog je laptop. Zolang jij nog heel/gezond bent valt het nog reuze mee..... THINK POSITIVE.
De zon schijnt er in ieder geval.
Kus
Nou dat gaat lekker zeg! En hoest verder daar? Kan je je nog een btje vermaken? Ik ben nu voor 't eerst in jaren weer op school. Ja ben in die tussen tijd wel weer es op school geweest, maar heb vandaag weer eens (een héél saai) college gehad! Heb nu een tussenuur...
Nou zal maar weer es bezig met het verbeteren van de verslagen en dan op naar het volgende college :(
x jezus
Arm schaap, alles naar de barrebiesjes zoals ik hoor. Niet wanhopen hoor, meestal komt alles uiteindelijk alles weer op z,n pootjes tercht. Oma wenst je succes daarmee. Een dikke knuffel, misschien helpt dat bij al die mìsère. Dag dappere Dodo.
heeey!
Jaja ik volg je nog steeds...=)
Je kan tegenwoordig toch ook smsjes versturen via internet...via de website van je provider? Dat doe ik ook...en dan rekent die volgens mij zelfs het tarief dat je in Nederland betaalt als je smst...dus geen malaysia-nederland...maar gewoon nederland-nederland..succes dermee! XX
van 001131 heb ik nog nooit gehoord maar vanaf ijsland is het 'gewoon' 0031 en dan idd het 06nummer zonder nul
heb je het ook al zonder toegangsnummers geprobeerd? dus gewoon 06 et cetera