STAGEMEISJE en het NIEUWE KANTOOR
Gisteren zijn we eindelijk verhuisd van kantoor. Dus was een partijtje zweten geblazen en heel wat trappen op en neer. Maar we zijn er! Mooi, groot, nieuw kantoor en het belangrijkste.. het is nog schoon! Ik zit helemaal achterin kantoor en Chai in z'n glazen directeurskamertje. Verschil moet er wezen tenslotte! Beetje jammer dat er geen koude lucht uit de airco komt, er nog geen internet is en de wc verstopt is, maar daar wordt aan gewerkt. Het is hier tenminste niet zo heet als in het oude kantoor.
Helaas zitten hier ook niet zoveel winkeltjes en restaurantjes. Dit is echt een nieuw gedeelte, overal wordt nog gebouwd. Geen postkantoor, supermarkt of kledingwinkels meer.. Helaas pindakaas. Volgende probleem is nu wel dat ik niet hierheen kan lopen, dan ben ik zeker een uur onderweg. Chai had het idee om me een fiets te geven dan, maar dat weet ik nog niet. Ben wel van plan om in een deel naar huis te komen en als het even kan, ook nog levend. Dus ik heb gezegd dat ik eerst de route een paar keer mee wil rijden en dan kijken of het een beetje goed te doen is.. Het zou namelijk wel betekenen dat ik niet tot in de avond hoef te blijven hier en Chai niet van hot naar her hoeft te rijden om iedereen op de juiste plek te krijgen.. We zien wel..
Ben nu alweer thuis (het is half 1) want er is geen internet, er is niets te doen en Iris heeft dan geen zin om op kantoor te zitten. Ik heb Chai gevraagd of er ook maar iets is wat ik kan doen, dat is er niet, dus ik ben thuis. Chai heeft ook internet nodig om z'n dagelijkse werkzaamheden te doen, dus die ging sowieso al naar huis. Ach ja, we hebben afgesproken dat ik voorlopig maar thuis blijf en hier m'n ‘werk' doe. Hopelijk kan ik wat uitslapen nu!
elluk nadeel hep se voordeel moet je maar denken. Toch?
Hmm das jammer die verhuizing maar ja waar je ook zit en je hebt niets te doen blijft vervelend.
Als je straks weer eens internet hebt dan kun je voor mij misschien wel uitzoeken wat vanaf IJsland de beste vluchten (lees goedkoopste) naar Pisa of Firenze. We gaan namelijk naar Azzano in Italie van 10 mei tot 17 mei en misschien wat langer blijfen tot 23 mei ofzo om wat rond te toeren. Autootje zou niet gek zijn dan. KUs
ik bedoelde natuurlijk blijven ;-)
Nou hopelijk gaan ze snel wat winkeltjes enz bouwen zodat er wat meer te beleven valt. Moet ik anders ff een fietshelpempie voor je opsturen als je toch besluit op de fiets daar te stappen?? ;)
En blijf wel wat op je NL-spelling letten, want je ziet 't wel, als je al zo lang als je tante K in 't buitenland woont...
Aangezien ik even tijd vrij heb op mijn werk, zit ik te kijken waar je precies zit. Met het onvolprezen Google Earth natuurlijk. Het is toch wel een geweldig avontuur, waar je mee bezig bent. Leuk, dat je al jouw nieuwe ervaringen met andere mensen kunt delen. Zo ben je ver weg en tegelijk toch ook een beetje thuis. Aangezien je niet altijd werk hebt te doen, kun je wellicht wat meer tijd besteden aan sight-seeing. Er is daar voldoende te ontdekken, zoals ik heb gezien op www.malaysiasite.nl. Ik ben benieuwd naar jouw volgende berichtje. Iris, ik wens jou alle goeds en hopelijk brengt dit avontuur wat je ervan verwacht! Liefs van Hermien en mij.